Fine Food je Sarajevska industrija pekarskih proizvoda sa slojevitim asortimanom koji obuhvata gotove i polugotove pekarske proizvode, poslastice, kao i gotova jela. Akvizicijom od strane Badeco Adria d.d., svoju priču smo započeli 2017. godine kao novi brand na bosanskohercegovačkom tržištu. Danas, iza našeg uspjeha stoji blizu 200 uposlenika koji zajedničkim snagama, kroz najfinije proizvode, doprinose zadovoljstvu naših klijenata.

Uz kontinuirano praćenje tržišnih i tehnoloških trendova, naša vizija je postati vodeća kompanija u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda, prepoznatljivih na domaćem, kao i stranim tržištima. Pored zadovoljnih potrošača, međunarodni certifikati kao što su ISO 9001:2015, HACCP.

Pored plasmana linije duboko zamrznutih proizvoda na strana tržišta pod vlastitim brand – om, kao odgovor na sve veću popularnost „private label“ prakse, „Fine Food“ klijentima nudi i opciju proizvodnje istih proizvoda prilagođenih i brand – iranih prema njihovim potrebama. Na taj način, klijent dobiva kvalitetan i marketinški oblikovan proizvod po princu „ključ u ruke“, po konkurentnoj cijeni te uvijek unutar dogovorenog roka isporuke.

Ponuđeni proizvodi su kategorizovani u sljedeće kategorije: pite, štapići sa punjenjem, somuni  i podloge za pizzu.  

Uslovi za suradnju:

  • Minimalna narudžba – 50.000 jedinica proizvoda
  • Paritet – EXW Sarajevo, BiH (Fine Food d.o.o.)
  • Uplata – Avansno, 50% po potvrdi suradnje, 50% prije isporuke robe
  • Izgled i natpis na ambalaži – dostavljen od strane klijenta