B2B – izvoz i robna marka

Uz rad na osvajanju bosanskohercegovačkog tržišta, od svog nastanka predano smo radili i na liniji proizvoda predviđenih za plasman na strana tržišta, koja je nastala kao spoj tradicije i savremene tehnologije. Naš izvozni asortiman čine proizvodi tretirani posebnom tehnologijom dubokog-zamrzavanja, posloženi u nekoliko osnovnih segmenata: pite, somuni i lepinje, podloge za pizzu, proizvodi od lisnatog tijesta te konditorski program.

Iako smo odani tradiciji, otvoreni smo ka inovacijama te neprestano radimo na novim idejama što rezultira stalnim širenjem asortimana. Kako bi osigurali dalji rast i razvoj našeg poslovanja te najviši kvalitet proizvoda, kontinuirano radimo na novim investicijama te unapređenju naših proizvodnih tehnologija. Počevši od sirovina, preko cjelokupnog proizvodnog procesa i distribucije, naš imperativ je kvalitet. Rigorozni sistemi kontrole, te procedure koje su produkt certifikata kao što su ISO 9001:2015, HACCP, Halal i IFS osiguravaju da su svi kriteriji kada su kvalitet i sigurnost proizvoda u pitanju, ispunjeni na svakom koraku proizvodnog procesa.

Naš tim sa godinama iskustva u prehrambenoj industriji, posjeduje znanje koje omogućava da potrošačima pružimo nezaboravno potrošačko iskustvo, najviši kvalitet proizvoda te izvrstan omjer uloženog i dobivenog. Pored rada na kvalitetu proizvoda, posvećeno radimo i na razvoju našeg brandinga i ambalaža koje odišu snagom i ljepotom.

Iako čvrsto stojimo iza Fine Food branda, spremni smo se prilagoditi različitim zahtjevima i potrebama, te stoga nudimo i mogućnost “private label” proizvodnje, pod okriljem vlastitih brandova naših uvaženih klijenata. Na taj način, klijent dobiva kvalitetan i marketinški oblikovan proizvod po princu „ključ u ruke“, po konkurentnoj cijeni te uvijek unutar dogovorenog roka isporuke.

Sigurni u kvalitet naše ponude, cilj nam je da potrošačima širom svijeta omogućimo da uživaju u našim proizvodima. Više informacija o našim proizvodima možete pronaći u našem izvoznom katalogu.


Newsletter


Budite prvi koji će saznati sve novosti vezane uz naš brend

Pročitajte našu Politiku privatnosti.

Certifikati

Kontinuirane investicije u savremeni proizvodni pogon i edukaciju uposlenika, upotreba posljednje tehnologije u proizvodnim procesima, te međunarodni certifikati kao što su ISO 9001:2015, HACCP, IFS i Halal, služe kao garancija za kvalitet Fine Food proizvoda.


 • Pofalićka 5,
  71000 Sarajevo
  Bosna i Hercegovina

  Politika privatnosti

 • 033 278-900
  info@finefood.ba

  ID: 4201798720007
  PDV: 201798720007