Fine Food partner

Kao kolektiv sa višegodišnjim iskustvom, savremenim proizvodnim pogonom te visokokvalitetnim asortimanom, Fine Food je idealan partner u otvaranju objekta sa pekarskim asortimanom bilo gdje u regiji, pa tako i u svijetu.

Fine Food partnerima nudi jednostavan franšizni model koji podrazumijeva potpuni prijenos svih elemenata brand – a, počevši od ujednačene kvalitete proizvoda postignute putem strogog pridržavanja procedura kod pečenja i posluživanja, pomoći kod uređenja i opremanja poslovnih jedinica, pa do plasmana i izlaganja proizvoda. Prepoznatljiv i jedinstven dizajn naših prodajnih objekata, zajedno uz vrhunsku uslugu prodajnog osoblja, imaju za cilj da svakom potrošaču osiguraju besprijekorno kupovno iskustvo.

Pored posebno odabranih sirovina i receptura, upotreba posljednje tehnologije te međunarodni certifikati, garancija su za ujednačenost kvalitete proizvoda, što omogućuje da potrošači uživaju u identičnim proizvodima, vrhunske kvalitete, na bilo kojoj od Fine Food lokacija.

Budući da naš operativni model provjereno i uspješno radi, prethodno iskustvo u pekarskoj proizvodnji, maloprodaji ili uopćeno poznavanje pekarskog biznisa nije neophodno. Kompletan proces od momenta potpisa ugovora pa do realizacije, biti će ispraćen i potpomognut od strane našeg kolektiva, koji će primaocu franšize prenijeti sva stečena iskustva i sistematizirana znanja, potrebna za pokretanje i uspješno vođenje pekarskog biznisa, u relativno kratkom roku.

Pitate se zašto postati naš partner? Prednosti su višestruke:

Snaga branda  – Stupanjem u partnerski odnos, partner dobija pravo na korištenje već utemeljenog  brand – a na tržištu, čime je zagarantovana prepoznatljivost.

Prijenos provjerenog poslovnog modela – Stupanje u partnerski odnos funkcioniše po principu „ključ u ruke“ – partner dobija kompletan poslovni koncept koji uspješno funkcioniše, ali pri tome i dalje zadržava relativnu poslovnu samostalnost. Shodno tome, poduzetnici koji stupe u partnerski odnos imaju mnogo veće šanse za uspjeh tokom početnih godina poslovanja, nego oni koji započnu samostalno poslovanje sa novim brand – om.

Partnerska podrška – partneri uživaju višestruku podršku u svim segmentima poslovanja, uključujući:

 • Savjetovanje prilikom uređenja objekta i pribavljanja opreme,
 • Edukacija partnera o operativnim procedurama,
 • Obuka partnerovih uposlenika o pripremi i prezentaciji proizvoda,
 • Podrška kroz marketinško ulaganje i nacionalne kampanje.

Marketing – Kako bi pomogao i ubrzao razvoj partnera, Fine Food će u svaki franšizni objekat investirati dio marketinških sredstava prilikom otvaranja. Pored toga, naš marketinški tim, na osnovu istraživanja i povratnih informacija s tržišta, tokom cijele godine potrošačima šalje posebno formulirane komunikacijske poruke, te vrši promotivne aktivnosti koje beneficiraju svim objektima u lancu.

Finansije i dobit – Partneri ostvaruju povrat na uložena sredstva puno brže nego što bi to ostvarili pokrećući potpuno novi biznis sa nepoznatim brand – om. Potreban je i manji početni kapital, s obzirom da dobijaju testirani poslovni koncept unutar kojeg se većina troškova može precizno predvidjeti na samome početku.

Ukoliko želite da postanete dio priče o najfinijoj hrani, te smatrate da posjedujete ono što je potrebno, ispunite pristupni obrazac kao prvi korak do postajanja našeg partnera!


Newsletter


Budite prvi koji će saznati sve novosti vezane uz naš brend

Pročitajte našu Politiku privatnosti.

Certifikati

Kontinuirane investicije u savremeni proizvodni pogon i edukaciju uposlenika, upotreba posljednje tehnologije u proizvodnim procesima, te međunarodni certifikati kao što su ISO 9001:2015, HACCP, IFS i Halal, služe kao garancija za kvalitet Fine Food proizvoda.


 • Pofalićka 5,
  71000 Sarajevo
  Bosna i Hercegovina

  Politika privatnosti

 • 033 278-900
  info@finefood.ba

  ID: 4201798720007
  PDV: 201798720007