Širenje maloprodajne mreže: Fine Food otvorio novu caffe pekaru na Stupu

Širenje maloprodajne mreže: Fine Food otvorio novu caffe pekaru na Stupu

Fine Food, poznat po bogatoj i raznovrsnoj ponudi gastro i pekarskih delicija, otvorio je novu caffe pekaru na Stupu, u sklopu novoizgrađenog naselja Bulevar.

Vrhunski ukusi pekarskih delicija su sad dostupni i u ovom dijelu novogradske opštine. Uz proširenu ponudu Fine Food nudi više od stotinu proizvoda uključujući različite vrste hljebova, peciva, kolača, kafe i sendviča, sedam dana u sedmici, i to radnim danima i subotom od 06:30 do 20.30, a nedjeljom od 7:00 do 16:00 sati.

Izgled novootvorene caffe pekare je u skladu sa prepoznatljivim Fine Food vizuelnim identitetom, modernim dizajnom koji pruža ugodno iskustvo kupovine te užitak u okusima koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Pored novih proizvoda u skorijoj budućnosti su planirana otvorenja novih prodajnih mjesta posebno dizajniranog ambijenta u skladu sa svjetskim standardima, koji će dodatno osigurati da Fine Food bude nezaobilazna tačka u gastro ponudi Sarajeva.


Newsletter


Budite prvi koji će saznati sve novosti vezane uz naš brend

Pročitajte našu Politiku privatnosti.

Certifikati

Kontinuirane investicije u savremeni proizvodni pogon i edukaciju uposlenika, upotreba posljednje tehnologije u proizvodnim procesima, te međunarodni certifikati kao što su ISO 9001:2015, HACCP, IFS i Halal, služe kao garancija za kvalitet Fine Food proizvoda.


  • Pofalićka 5,
    71000 Sarajevo
    Bosna i Hercegovina

    Politika privatnosti

  • 033 278-900
    info@finefood.ba

    ID: 4201798720007
    PDV: 201798720007