Fine Food, poznat po bogatoj i raznovrsnoj ponudi gastro i pekarskih delicija, građanima glavnog grada Bosne i Hercegovine ponudio je je još jedno mjesto za kratki predah i uživanje u vrhunskim okusima.

Današnjim otvorenjem caffe pekare Katedrala, na adresi Pehlivanuša 1, kompanija Fine Food d.o.o, nudit će građanima više od stotinu proizvoda uključujući različite vrste hljebova, peciva, kolača, kafe i sendviča, šest dana u sedmici odnosno od ponedjeljka do subote od 06:00 do 20.00h.

Izgled caffe Katedrala, dizajniran po svjetskim standardima, predstavljaće nit vodilju za vizuelni identitet ostalih 11 objekata. Dizajniran da kupcima pruži nesvakidašnje iskustvo kupovine i užitka u okusima koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Dizajn caffe pekare Katedrala potpisuje sarajevski arhitektonski studio Gepek koji je na savremen i funkcionalan način predstavio misiju kompanije Fine Food.

Poštujući odredbe Kriznog štaba Kantona Sarajevo i caffe pekara Katedrala je svoje poslovanje prilagodila svim odredbama i mjerama zaštite građana i uposlenika, a za prve posjetioce novootvorenog objekta pripremila degustacije i nagradnu igru.

Svjesni izazovne situacije i nezavidnog položaja KJU “Dom za djecu bez roditeljskog staranja” kompanija Fine Food d.o.o. je ovom prilikom uručila donaciju u hrani ovoj ustanovi naglašavajući empatiju i brigu za najmlađe kao jedan od imperativa vremena u kojem živimo.

Objavljeno 20.08.2020. godine: