FINE FOOD PREDSTAVIO SVOJE PROIZVODE NA MEĐUNARODNOM SAJMU PREHRAMBENE INDUSTRIJE SIAL (PARIS)

FINE FOOD PREDSTAVIO SVOJE PROIZVODE NA MEĐUNARODNOM SAJMU PREHRAMBENE INDUSTRIJE SIAL (PARIS)

Pariški SIAL, najveći Međunarodni sajam inovacija u prehrambenoj industriji mjesto je susreta i izvor inspiracije proizvođača iz cijelog svijeta.

Cilj sajma je promocija trendova i inovacija globalne prehrambene industrije, a spremnost za svjetsko tržište pokazuju i odabrani proizvodi i prehrambene inovacije iz Fine Food proizvodnje, proizvodi domaće recepture koji su već u prvim danima sajma oduševili prisutne i zainteresirane partnere.

Fine Food fokus predstavljanja jesu polugotovi i gotovi proizvodi, duboko zamrznuta tijesta – podloga za pizzu, pite u pakovanjima od 810g i 500g, te prepoznatljive krostate i somuni, koje je dovoljno ostaviti na sobnoj temperaturi i spremni su za konzumiranje.

Mirisi sa Fine Food štanda svakodnevno privlače veliki broj posjetilaca, koji imaju priliku degustirati jedinstvene okuse domaćih pita, ali i pizze, koju za ovu priliku priprema dugogodišnji prijatelj i pizza majstor iz Italije.

Kako je SIAL i jedinstvena prilika za networking, a podneblje iz kojeg dolazimo zanimljivo posjetiocima i učesnicima, veliko je interesovanje za suradnju i širenje distribucione mreže širom svijeta.

Sudjelovanje na ovakvim sajmovima i susreti sa najvećim privrednicima svijeta pomažu Fine Food viziji, postati vodeća kompanija u proizvodnji ukusnih i visokokvalitetnih proizvoda, prepoznatljivih širom svijeta, a koji zadovoljavaju najviše standarde i potrebe kupaca.

Kao izvozno orijentirana proizvodnja hrane, Fine Food razvojna strategija bazirana je na daljem širenju asortimana duboko zamrznutih tijesta, peciva i delikatesnih proizvoda, kao i na kontinuiranom ulaganju u nove tehnologije, modernizaciju proizvodnih pogona i povećanju proizvodnih kapaciteta.


Newsletter


Be the first to know all the news related to our brand.

Read our Privacy Policy.

CERTIFICATES

Continuous investments in modern production plant and employee education, use of the latest technology in production processes, and international certificates such as ISO 9001: 2015, HACCP, IFS and Halal, serve as a guarantee for the quality of Fine Food products.


  • Pofalićka 5,
    71000 Sarajevo
    Bosna i Hercegovina

    Politika privatnosti

  • 033 278-900
    info@finefood.ba

    ID: 4201798720007
    PDV: 201798720007