FINE FOOD PREDSTAVIO SVOJE PROIZVODE NA MEĐUNARODNOM SAJMU PREHRAMBENE INDUSTRIJE SIAL (PARIS)

FINE FOOD PREDSTAVIO SVOJE PROIZVODE NA MEĐUNARODNOM SAJMU PREHRAMBENE INDUSTRIJE SIAL (PARIS)

Pariški SIAL, najveći Međunarodni sajam inovacija u prehrambenoj industriji mjesto je susreta i izvor inspiracije proizvođača iz cijelog svijeta.

Cilj sajma je promocija trendova i inovacija globalne prehrambene industrije, a spremnost za svjetsko tržište pokazuju i odabrani proizvodi i prehrambene inovacije iz Fine Food proizvodnje, proizvodi domaće recepture koji su već u prvim danima sajma oduševili prisutne i zainteresirane partnere.

Fine Food fokus predstavljanja jesu polugotovi i gotovi proizvodi, duboko zamrznuta tijesta – podloga za pizzu, pite u pakovanjima od 810g i 500g, te prepoznatljive krostate i somuni, koje je dovoljno ostaviti na sobnoj temperaturi i spremni su za konzumiranje.

Mirisi sa Fine Food štanda svakodnevno privlače veliki broj posjetilaca, koji imaju priliku degustirati jedinstvene okuse domaćih pita, ali i pizze, koju za ovu priliku priprema dugogodišnji prijatelj i pizza majstor iz Italije.

Kako je SIAL i jedinstvena prilika za networking, a podneblje iz kojeg dolazimo zanimljivo posjetiocima i učesnicima, veliko je interesovanje za suradnju i širenje distribucione mreže širom svijeta.

Sudjelovanje na ovakvim sajmovima i susreti sa najvećim privrednicima svijeta pomažu Fine Food viziji, postati vodeća kompanija u proizvodnji ukusnih i visokokvalitetnih proizvoda, prepoznatljivih širom svijeta, a koji zadovoljavaju najviše standarde i potrebe kupaca.

Kao izvozno orijentirana proizvodnja hrane, Fine Food razvojna strategija bazirana je na daljem širenju asortimana duboko zamrznutih tijesta, peciva i delikatesnih proizvoda, kao i na kontinuiranom ulaganju u nove tehnologije, modernizaciju proizvodnih pogona i povećanju proizvodnih kapaciteta.


Newsletter


Budite prvi koji će saznati sve novosti vezane uz naš brend

Pročitajte našu Politiku privatnosti.

Certifikati

Kontinuirane investicije u savremeni proizvodni pogon i edukaciju uposlenika, upotreba posljednje tehnologije u proizvodnim procesima, te međunarodni certifikati kao što su ISO 9001:2015, HACCP, IFS i Halal, služe kao garancija za kvalitet Fine Food proizvoda.


 • Pofalićka 5,
  71000 Sarajevo
  Bosna i Hercegovina

  Politika privatnosti

 • 033 278-900
  info@finefood.ba

  ID: 4201798720007
  PDV: 201798720007