Uz rad na osvajanju bosanskohercegovačkog tržišta, od svog nastanka predano smo radili i na liniji proizvoda predviđenih za plasman na strana tržišta, koja je nastala kao spoj tradicije i savremene tehnologije. Naš izvozni asortiman čine proizvodi tretirani posebnom tehnologijom dubokog-zamrzavanja, posloženi u nekoliko osnovnih segmenata: pite, somuni i lepinje, podloge za pizzu, proizvodi od lisnatog tijesta i konditorski program.

Iako smo odani tradiciji, otvoreni smo ka inovacijama te neprestano radimo na novim idejama što rezultira stalnim širenjem asortimana. Kako bi osigurali dalji rast i razvoj našeg poslovanja te najviši kvalitet proizvoda, kontinuirano radimo na novim investicijama i unapređenju naših proizvodnih tehnologija. Počevši od sirovina, preko cjelokupnog proizvodnog procesa i distribucije, kvalitet je imperativ za nas. Striktni sistemi kontrole, te procedure koje su produkt certifikata kao što su ISO 9001:2015, Halal i HACCP, osiguravaju da su svi kriteriji kada je kvalitet u pitanju ispunjeni na svakom koraku proizvodnog procesa.

Naš tim sa godinama iskustva u prehrambenoj industriji, posjeduje znanje koje omogućava da potrošačima pružimo odlično potrošačko iskustvo, najviši kvalitet proizvoda te izvrstan omjer uloženog i dobivenog. Uz rad na kvaliteti proizvoda, posvećeno radimo i na razvoju našeg brand-inga i ambalaža koje odišu snagom i ljepotom. Iako čvrsto stojimo iza “Fine Food” brand-a, klijentima nudimo i mogućnost “private label” proizvodnje, pod okriljem njihovih vlastitih brand-ova.

Sigurni u kvalitet naše ponude, cilj nam je da potrošačima širom svijeta omogućimo da uživaju u našim proizvodima. Više informacija o našim proizvodima možete pronaći u našem izvoznom katalogu koji možete preuzeti ovdje. Ukoliko Vam se naša ponuda čini zanimljivom te tražite pouzdanog partnera, ostavite nam Vaše podatke putem kontakt forme kako bi Vas kontaktirali u najkraćem vremenskom roku.

KONTAKT PODACI

Kategorije za koje ste zainteresovani:

PiteSomuni i lepinjePodloge za pizzuProizvodi od lisnatog tijestaKonditorski program