Fine Food predstavio savršeno tijesto za pizzu po recepturi majstora iz Italije

Fine Food predstavio savršeno tijesto za pizzu po recepturi majstora iz Italije

FINE FOOD d.o.o., Sarajevska industrija pekarskih proizvoda, delicija i hrane, 23. Septembra je u krugu svojih prostorija za poslovne partnere, prijatelje i medije, predstavio svoj asortiman koji broji više od 190 proizvoda, sa fokusom na savršene podloge za pizzu, koje su jedinstven proizvod na bosanskohercegovačkom tržištu.

Fine Food podloge za pizzu izrađuju se na zanatski način – ručno, te prema jedinstvenoj recepturi, vodeći računa o pravovremenom slijedu aktivnosti tokom kompletnog proizvodnog procesa, kako bi dobili savršen finalni proizvod. Spoj su kvaliteta, brzine i jednostavnosti pripreme.

Zahvaljujući kontinuiranoj saradnji sa gospodinom Matteo Berardini iz Italijanske asocijacije pizza majstora „Istituto Nazionale Pizzaioli“ (INP), recepturu podloga za pizzu Fine Food je doveo do savršenstva. Duboko-zamrznute podloge za pizzu savršene su za sve tipove ugostiteljstva, budući da pojednostavljuju operativne procedure, te omogućuju vlasnicima i menadžerima da izbjegnu troškove i prepreke na koje mogu naići u pripremi perfektnog tijesta za pizzu, ali i za sve potrošače koji žele okus autentične Italijanske pizze unutar svog doma u nekoliko minuta.

Fine Food podloge za pizzu karakteriše jednostavnost upotrebe te fleksibilnost i brzina koju nude. Za savršenu pizzu, uz malo mašte, potrebno je dodati željene sastojke na polu-pečenu odleđenu podlogu, te ih skupa doraditi nekoliko minuta u pećnici. U poslovnom svijetu, eliminišu potrebu za kvalitetnim pizza majstorom, kojeg je izazov pronaći na tržištu rada.


Newsletter


Budite prvi koji će saznati sve novosti vezane uz naš brend

Pročitajte našu Politiku privatnosti.

Certifikati

Kontinuirane investicije u savremeni proizvodni pogon i edukaciju uposlenika, upotreba posljednje tehnologije u proizvodnim procesima, te međunarodni certifikati kao što su ISO 9001:2015, HACCP, IFS i Halal, služe kao garancija za kvalitet Fine Food proizvoda.


  • Pofalićka 5,
    71000 Sarajevo
    Bosna i Hercegovina

    Politika privatnosti

  • 033 278-900
    info@finefood.ba

    ID: 4201798720007
    PDV: 201798720007